El Assrouti Advocaten is een dynamisch en modern advocatenkantoor gevestigd aan de Postjesweg 142c in Amsterdam. Het kantoor biedt sinds 2008 juridische dienstverlening aan particulieren en ondernemers.

Wat onze klanten zeggen.

0
Strafzaken
0
Bestuursrechtelijke zaken
0
Jeugdrechtelijke zaken
0
Arbeidsrechtelijke zaken

Een betrouwbare partner voor al uw juridische zaken

Over Assrouti
advocaten.

  • Onze missie
  • Onze vissie
  • Full service
De missie van El Assrouti Advocaten is rechtshulp te verlenen waar u als klant 100% over tevreden bent tegen een betaalbare prijs.

• Klantgerichtheid: wij bieden u een gratis contactmoment voor een kosteloos eerste advies. Daarnaast de klanttevredenheid en bieden wij bovendien een gratis evaluatiegesprek aan na iedere zaak zodat wij van iedere klant voldoende feedback krijgen met betrekking tot onze werkzaamheden. Met de feedback die wij van onze klanten hieruit krijgen kunnen wij continue onze dienstverlening optimaliseren.

• Allround : Tegenwoordig is het een trend om te specialiseren. In de meeste gevallen heeft dit voordelen. In bepaalde complexe zaken is het echter een must om een advocaat te hebben die kennis heeft van meerdere rechtsgebieden. ’
El Assrouti Advocaten heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende rechtsgebieden. Bij ons krijgt u hoogstaande en betaalbare juridische bijstand door advocaten met passie voor hun vak.
Bij El Assrouti advocaten kunt u met vrijwel alle juridische vragen bij ons terecht want wij zijn een full service advocatenkantoor. Wij ondersteunen u als particulier, ondernemer, overheidsinstantie en non-profitorganisatie en geven u een onafhankelijk advies.
El Assrouti Advocaten is voor u:

Advocaten.

Melissa Kok
Sarah
Mr El Assrouti
Dhr Mr El Assrouti

Onze zakelijke klanten.